Last friday on 7 Aug 09 we all pegi lunch kat Summer Restaurant di Quattro the four season place kat Avenue K dan ini pun actually farewell tuk our accountant Gordon Tan. Yups mmg on last monday 3/8/09 we all dah buat tapi saja nak makan free banyak kali... hehhe kali ni our boss yg belanja tapi our boss just sign je...

ok lah tak banyak nak story dan picture pun tak banyak so layan jelah yee.





2 comments:

rockmetaller said...

wow..mst best mamam kt citu...

wat lg len kali,blh mkn free lg..hehe..

anyway,thanks 4 visiting my blog ek...=)

ezan said...

Hehehe.. mamam free mmg best. Tulah tgh pikir gak ni bila nak makan free lagi. Anyway thanks 4 the comment yek... B-)