Kenapalah dgn ezan semenjak dua menjak ni.... kemalasan nak berbloging semakin menjadi-jadi tak taulah kenapa... u all pun leh tgk sendirikan... dah semakin kurang n3 yg dimuatkan. Sebenarnya ezan mmg rindu nak aktive berblogging ni tapi mcm kepala otak tak berapa nak tenanglah sekarang byk benda nak kena pikir & banyak gak benda nak kena selesaikan skrg ni... n3 masa ezan gie cuti2 malaysia a.k.a our honeymoon pun still tak post lagi, walhal pic dia dah separuh ezan edit but still tak siap2 lagi, emmm tak taulah, but ezan akan trylah tuk siapkan gak... takpelah bila ezan ada masa dan ada kesempatan nanti ezan updatelah apa yg ezan sempat yerk... and to all my blogger frenz pun sorilah ezan kurang ziarah skrg ni tapi yg mana sempat atau bila ada kesempatan ezan akan pegi jenguk ye... pape pun hope we still keep in touch yerk... luv u ols...


1 comments:

SJB said...

Biasa lah tu heheheh, don't worry take care your self first(^_^).