Hari ni genaplah 3 tahun usia perkahwinan ezan gan my beloved hubby. Kejap je masa berlalu dan cahaya cinta kami pun baru je sambut bedaynya yg ke 2 tahun. Usia perkahwinan yg masih muda dan masih banyak yg perlu ditempuhi dan diharungi, malah banyak lagi yg perlu kami pelajari.

To my hubby happy 3rd anniversary B, moga ikatan cinta kita akan terus kekal dan mekar hingga kehujung nyawa bersama cahaya cinta kita....


Moga semua mondoakan agar perkahwinan kami terus utuh dan berada dibawah lindunganNya.


7 comments:

Putra Al-Maliki said...

tahniah saudari adyzan.. semoga hubungan kalian kekal sehingga ke akhir hayat.. =)

psst; Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Hanani said...

happy anniversary ezan..semoga kekal hingga ke akhir hayat....

ezan said...

ezan to Putra Al-Maliki and Nani

Thanks for your wish. Amin3...

CoOkiE MoNSter said...

tahniah2....that's a lovely pic.Semoga berkekalan..=)

ezan said...

ezan to cookie :

Pic je ke lovely, yg kat dlm pic tu x lovely ke..? hehehe 8->

CoOkiE MoNSter said...

hehe...yela2...orang dalam pic tu pon loveeeely jgak. =)

ezan said...

hehehe termalulah pulak.. ahaks.
TQ.