Semalam ezan buat cup cakes utk baby sitter wawa dan jugak utk member ezan.

Cup cakes yg ezan buat tu sebagai tanda terima kasih tuk member ezan yg dah sudi pinjamkan ovennya masa ezan nak buat cup cakes tuk beday wawa ari tu & jugak tuk baby sitter wawa yg tak dapat hadir masa beday wawa coz dia balik kg bercuti.

Jom tengok hasil air tangan ezan kali ni ye. Selamat menjamu mata....

Ini antara bunga yg ezan hasilkan

Ini lak deco topi

Yg ni hehhe jgn terkejut lak design ni tuk org dewasa je tau.
Pssttt otak jgn pikir yg bukan2 ye...

Ok, tu jelah design yg ezan hasilkan buat masa ni, lain kali kalau ezan ada buat cup cakes lagi ezan akan post kat sini ye...

18 comments:

Farra Dhelina said...

wahh..rajin nya akk wat cupcake.. ;)

ezan said...

bolehlah tgh dok kemaruk cup cakes skrg ni, hehehe.

UglyPooh said...

pandainye..
suka tgk cupcake cntik2 tp xreti buat

ezan said...

Cantik ke? tima kacih, ezan pun baru je nak berjinak2 dgn cup cakes.

puangulagulakapas said...

serious cantik gila.
nnt boleh lah turunkan ilmu :)

btw,
salam kenal
:D

keep in touch.

ezan said...

ye ke? Alamak kembanglah dapat pujian camni... hehehe thanks :)

ok keep in touch yek.

jejaka anggun said...

comel2 belaka....

ezan said...

secomel tuan yg buat.. ahaks, perasanlah pulak. Tq.

Fairosza said...

lawa sgt cupcake nye takut xsampai hati nk makan..haha

SJB said...

The cup cake sooooo cute.

ezan said...

ezan to Fairosza :

Lawa ye thanks, kalau simpan lama sangat pun nanti rosak so baik makan je... hehhe.

ezan to SJB :

Thanks for the compliment. :)

rasp said...

wah! ada skill buat cupcakes...
and kemas and sweet je hasil tangan u nie....

salam kenalan kembali...
thx singgah blog i...
i will dar-link u k...

kupu-kupu biasa said...

beb... ko jual ke benda ni?.. cun dowwhhh... i likeeee...

~AmyLiana8886~ said...

wow bestnyer..comel2 lak tu..jual ke?

ezan said...

ezan to rasp:

yups, hasil tangan I lah ni... :)

ezan to kupu-kupu biasa:

tenqiu, mmg tgh plan tuk buat part-time.

ezan to AmyLiana:

Tima kacih, nak beli ke? hehehe. :)

Shaifful Hairi b Ramli said...

waa cantikler cupcake kat sini..nanti leh tolong ajar ek

unwanted said...

lawa-lawa kek ni.
kan nanti sayang lak nk makan..he3

ezan said...

ezan to Shaifful :

tima kasih, nak belajar boleh takde hal nanti I bukak class yek :)

ezan to unwanted :

alah kalau sayang nak makan nanti rosak lagi rugi baik simpan dlm perut lagi best... hehehe