Curi masa hubby time dia tengah kerja jap...

Ahhh leganya bila semalam my hubby dah balik kerumah. Cian kat ezan dan wawa raya kedua dah kena tinggal so takleh nak raya sakanlah. My hubby pun kesian gak coz nilah 1st time dia kena kerja time cuti raya, nak buat camne kalau dah terpaksa kerja so kerja jelah. Nasib baik this year memang we all dah plan nak raya kat KL je kalau tak lagi tension coz semua staff yg apply cuti raya kat tempat my hubby tu kena masuk peti beku.....

Rupanya bukan senang nak uruskan rumah tangga bila tinggal sorang ni, yelah banyak kerja nak kena uruskan sendiri, aduuhhh penat tau, yelah selagi wawa tak tidur jangan mimpilah nak buat kerja nanti ada je tukang sibuk. Pendek kata hari-hari ezan tidur lambat. Nasib baik ezan amik cuti raya seminggu kalau tak lagi penatlah jawapnya.
Baru ezan tau bukan senang nak jadi ibu tunggal ni, nak pulak kalau anak masih kecik lagi.

♥♥♥ Buat Hubby thanks coz selama ni hubby banyak membantu, tanpa hubby rasanya susah utk ezan uruskan semuanya. Hehehe baru sedar dirilah ni...


5 comments:

jai@jezz said...

susah juga kan kalau hubby kita x beraya bersama.. semua benda kite kene settle kan... :)

eh. nama adik jezz pon wawa.. :)

ezan said...

yelah jezz mmg susah, harap inilah 1st & last dia kena kerja time cuti raya.

Oh wawa jugak yelah sama :D

wh0se said...

harap dapat hadapi semuanya dengan tabah..y pasti ada hikmah disebalik semua itu...

ezan said...

To wh0se. Thanks for your support. Yelah, salah satu hikmahnya tu dapat gaji lebih coz keje time public holiday, hehehe.

Takpelah yg penting my hubby dah balik umah.

mrS May said...

sis.....
kite byk sgt persamaan...
nama anak dh sama....
uniform huB pon mau sama kerw?????
huhuhu kebetulan sgt....
slm kenal kak....
add lh ff
leh kite borak pjg
suziera_chelot(ym)