Tgh call mereka2 yg hilang arah.

Last thursday we all gie makan2 kat eden restoran @ Chulan Square sempena dengan sambutan raya khas tuk staff2 we all je, actually ezan nak arrange time minggu kedua raya, lepas semua dah balik dari bercuti tapi dek kerana kesuntukan masa terpaksalah ditunda hingga minggu terakhir raya baru leh pergi lunch. So layan jelah picture kita org kat eden tu ye...
Lihatlah antara menu yg we all order ni...
oklah dah kenyang so apa lagi layan bergambarlah pulak... ahaks.
Inilah our boss dengan dayang2nya...

Ok ni pulak time nak balik, sempat gaklah post dulu sebelum keluar pintu. hehehe...

3 comments:

miss izan said...

sedap nye makan ;)

jai@jezz said...

wow sodapnyaa.... naik juling dah mata ni.. perut pon berbunyi... =P

ezan said...

to miss izan & jezz

mmg sedap, tu yg best kerja kat opis ni selalu je ada makan2, tak lama lagi bulatlah.. hehehe.