Semalam ezan buat makan-makan kat opis time lunch kira mcm jamuan rayalah tapi utk dept. ezan dan org2 yg berdekatan dgn dept. we all je, ezan pun tak bawak banyak makanan cuma ada nasi impit, lemang, kuah kacang, rendang ayam, seruding ayam dan jugak vanilla cake pastu bos ezan orderkan oren jus, tu sajalah menunya. Yelah ezan tak buat open house so bos ezan cibuk je dok tanya "mana I punya lemang? mana I punya ketupat? mana I punya rendang?" so apa lagi mau kasi tutup mulut dia so ezan bawaklah dtg opis... Lemang tu ezan beli je heheee.

Tengok dgn periuk2 ezan angkut dtg opis. Hehehe belasah jelah.

3 comments:

jai@jezz said...

mak aih.. banyaknyer kak ezan masak.. siap periuk2x skali bawa gi opis... confirm pasni bos akak naikkan pangkat.. =)

syaf said...

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

ezan said...

To Jezz.
Alamak malulak nak kasitau, sebenarnya kek tu je yg kak ezan masak yg lelain tu my beloved husband yg tolong, hehehe.
Naik pangkat ye.... AMIN3x

To Syaf.
Ok bila free nanti saya singgah kat sana yerk.