Last month on 19 Jan is my hubby nyer besday... and I take leave on that day coz nak buat surprise tuk my hubby... semangat...hehehe. Gift yg I kasi this time tak seberapa tapi masa dan kesungguhan I nak buat surprise tuk my hubby tu yg bernilai.

Nasib baik hari tu my hubby gie opis awal, so bila dia tanya I ckp jap lagi gie opis (tipu sunat...). I plan nak buat surprise kat dia before dia punya lunch time tapi terlambatlak siap... so terpaksalah anta lepas lunch. Takpelah yg penting surpriseeee....

Jom tengok apa yg actually ezan buat...

Taadaaa.....




Nilah deco yg paling special coz ada tulis happy beday daddy with mummy & wawa...



Design ni just for Adult only & I guest my hubby takkan offer kat all the ladies over there... ahaks..


Yg ni pulak actually I nak letak strawberry tapi cari punya cari tak jumpa... bukan musim kot. So terpaksalah I tukar dengan deco lain...

Ok nilah dia 3 kotak yg berbeza corak dan rasa yg berjaya ezan hasilkan for my beloved hubby...

Yang susahnya bila nak bawak turun tiga kotak serentak coz malas nak ulang alik, tapi akhirnya ezan berjaya gak bawak turun semua serentak tanpa merosakkan cuppies tersebut... beratnya...


Masa ezan sampai kat opis dia mmg dia terkejut, siap tak percaya lagi bila ada yg kasitau ezan ada kat sana, pastu my hubby boleh cakap kat
colleague dia yg isteri dia tgh kerja, korang ni memandai je... sambil tu dia sempat call ezan dan masa dia tgh on the line tu tetiba nampak ezan kat luar terus dia tergelak.... siap ckp "eh kata kerja?" Hehehe nak buat surprise...

Yang bestnya bila hasil penat lelah mendapat pujian... berbaloi rasanya walaupun terpaksa tidur pukul 5 pagi then bangun balik pukul 7 pagi... ahhh.


To my beloved hubby... happy besday and all the best 2 u in the future and career and always remember that we all luv u...


7 comments:

Ena said...

waaaahhh.. bestnyerrr.. beruntung hubby tu ekk sbb dpt isteri yg pandai masak camni.. cantekk cupcakes tu ..

Selamat hari Ulangtahun buat hb yeh.. mudah2an dipermudahkan segala urusan.. :)

ezan said...

thanks... actually ezan pun baru je berjinak dalam dalam deco cupcakes ni...

SJB said...

Wah what a good surprise. Mesti your hubby happy kan.

Tyco Blogger said...

hehehe.. sama la besday dgn aku ni.. happy besday to ur hubby...

ezan said...

sama ker?? hepi belated beday to you to...bolehlah celebrate sesama yek...heheh :)

anak ain said...

cantik dan pasti sedap...huhu....nama kiter sama la....

Ahmad Zulfadhli said...

cantik cupcakes tue.. boleh buat bisnes.. hehe :)

Putera Melaka,
Blog - http://www.puteramelaka.co.cc/
Laman Web Stormreaders - http://www.stormreaders.co.cc/
Kedai Buku "Online" Stormreaders - http://www.stormreadersstore.co.cc/

Jom sertai Stormreaders! Dapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat Stormreaders, produk-produk ilmiah edarannya & cara-cara untuk menjadi ahli dan pengedar di http://www.stormreaders.co.cc/ sekarang!