Actually ni late n3 tapi antara yg terpenting dlm sejarah hidup kami sebagai mummy & daddy to our beloved the one and only daughter (buat masa skrglah, ahaks).

In fact we all
dapat picture ni pun dah terlewat gaklah from our photographer maklumlah wawa nyer beday pun time musim mengawan, so that is one of the reasonlah why it's late n3 selain dari mmg sibuk sikit, tapi walau apa pun ezan tetap gak nak post.

Oklah tak nak citer panjang lagik so layan jelah pic wawa nyer 2nd besday yg we all buat kat Kelab Darul Ehsan pada 22/nov/09 yg lepas.

Pic
ni mmg agak banyak gaklah so sudi2lah layannnnn.....













































Oklah, tuk semua ahli keluarga dan sedara mara yg dtg dan yg terlibat dlm melancarkan majlis harijadi wawa thanks a lot. Tak lupa gak tuk kekawan yg dtg terutamanya member2 sekolah yg mmg dah lama gilerrrrr tak jumpa Mas yg dtg dgn anaknya Adam, Jusie & familynya, Syidah also came wt family, Arni, Zarina yg walaupun baru keluar wad tapi still dtg gak dgn family nyer, tq so much, Ita dan adiknya Ida, emmm ada lagi tak member sek yg tak sebut....? Rasanya takde kot semua dah sebut tapi kalau ada yg termiss tu sori yerk.

Tak lupa gak tuk ezan nyer colleague antaranya Mr. Wong FW & family, Kasturi and family, Elly & Soo, also x-colleague Danny, Yati, Sue Ho, Kim, Luqman, Kak Ani yg dtg dgn anank2nya, Cik Aini tak lupa gak kat kengkawan lain antaranyer Ghani and family walaupun tersasar tapi akhirnya dapat gak cari, dzul and family, Abg. Ramli, Tinie, Ana & her lovely daughter dan sesiapa yg namanya ter miss out thanks a lot coz sudi dtg.


Tak lupa gak tuk semua hubby nyer kekawan, colleague & boss yg turut memeriahkan majlis.


Tuk my photographer pun thanks coz all the pic mmg cantik2 cuma videographer jek kurennnggg sikit takpelah next time boleh anta editing kat tempat lain kot.


2 comments:

SJB said...

Wah..meriahnya.

Note:Love all the pictures.

ezan said...

thanks 4 yr comment. :)