Masih lagik dgn late n3, emm banyaknya tapi ezan still nak post gak dan kali ni our story time gie P.D. (port dickson) on last Christmas.

Actually tak tau nak gie mana and finally we all decide tuk gie picnic kat P.D. je, daripada tak pegi mana2 ye tak? Nie merupakan 2nd time wawa gie P.D, 1st time masa our anniversary last year tapi this time mmg best, coz this is the 1st time wawa mandi laut, last time wawa just berjalan kat persisiran pantai jek, but this time bukan wawa je yg mandi laut, mummy, daddy, opah & apul pun terjun laut gak cuma pak long dgn tuk long wawa je yg tak mandi, tapi pak long wawa busy main layang-layang, seronok betul pak long bila layang2 dia naik tinggi, iyalah angin kat tepi pantaikan kuat, tapi lepas tuuuu.... pak long wawa tension, sbb layang2 tersangkut, hahaha ciannya.

Oklah jom layan our gelagat... hehehe...

Tengoklah aksi wawa yg dah tak sabar2 nak main air...


Yg tengah pegang tangan wawa tulah opah wawa...

Daddy and her daughter... wah syoknya dapat main air yerk...

Mummy and daughter yg tak berani nak kedlm sangat coz tak reti berenang... kena pakai pelampung baru ok, tu pun daddy tolong... malunya, ahaks...

Bukan wawa dgn pak cik Apul je yg pakai pelampung, mummy pun joint sekali, sampai 3 bijik pelampung we all sewa ari tu.


Mummy tgh joint wawa main pasir... We all nak bina istana pasir tapi belum siap dah roboh...

Opah, Tok Long dgn Pak cik Apul takleh tahan tengok mummy gan wawa mcm syok je... terus joint sekali...

Kaki wawa dah hilang, kena kambus dalam pasir... hehhee...


Pak Long Wawa tengah busy main layang2.. (nie gambar curik... syyyttt..)

Daddy yg dah lapar coz lama sangat dok main air...

Wawa lak terpaksa bawak makanan kat tempat dia main, sbb princess yg sorang ni dah lupa daratan, tak nak naik keatas dah...

Mmg syok habislah we all ari tu, bukan wawa je yg lupa daratan yg lain pun sama gak, bila cuaca dah nampak K.O barulah ingat daratan...


3 comments:

rasp said...

syioknya berkelah....
ramai gak org kan time tu....

SJB said...

Wahhh bestnya. Cute juga si Wawa ni ya.

ezan said...

ezan to rasp :
yelah mmg syok dapat berkelah rasa camnak pegi selalu je, tapi sayang tak tau berenang.

ezan to SJB :
Thanks... tapi anak u lagi comel, geram I tengok pipi dia, cute sangat... :D