Masih lagi dgn late n3... mulanya malas nak post n3 ni, tapi bila tengok my cupcakes for majlis berkhatan tetiba rasa camnak syer lak piccas ni dgn u all... Bukannya apa cuma nak tunjuk cupcakes yg I design sendiri tuk majlis tu, kreatiflah kononnya.... ahaks perasanlah pulak.

Majlis ni pun meriah gaklah, siap dgn persembahan drama, nyanyian nasyid, karaoke pastu siap ada hadiah lagik.

Oklah layanzzz jelah yek...

Nie antara cupcakes yg ezan sempat sponsor tuk majlis tersebut.

Pic yg atas tulah hasil creativity ezan tuk majlis berkhatan. Amacam ada rupa org berkhatan mcm zaman dulu2 tak? siap lukis kain tergantung lagik, hehehe...

Inilah dia rupa singgahsana a.k.a pelamin aganku musnah tuk hero2 tu ditepung tawar, ewah camnak kawin lak, nasib baik lelaki semuanya.... Sebelum hero2 tu rasmi tempat tu wawa tompang posing dulu, ahaks..
Inilah dia rupa hero2 yg bakal disunatkan... yg baju purple tu anak sedara my hubby Asraff (betul ke eja nama ni? janji ada bunyik, hehehe). Ada upacara baling gula2 lagik, hahaha gelaklah korang, seronok yee... lepas ni taulah nasib korang, ahaks.
Haa yg ni tak payah sunat coz dah sunat.... cepatnya, tapi biasalah gegurl mmg awal. Alahai cian kat wawa tak tahan panas so apa lagi, minum duluuuuu....

2 comments:

SJB said...

Suka betul saya dengan dress Wawa tu. Cute (^_^).

ezan said...

hehee... actually dress tu present time beday wawa... thanks.